dinsdag 6 november 2018

NEAM2018 dag 6 einde dieet en plaatsing van de NVS

We zijn inmiddels 2009

Je heb in de afgelopen jaren wisselende periodes gehad van lichte knippers die vanuit je hersenstam komen en waar medicijnen helaas geen invloed op hebben tot zwaardere aanvallen.

Ondanks dit besluiten we in april toch om met het dieet te stoppen om te kijken of de medicijnen nu wel genoeg zijn om rust in je bolletje te creëren. Op 23 mei was je dieet vrij.

De Keppra werd als ondersteuning opnieuw opgebouwd en weer word je lontje korten en neemt je eetlust sterkt af, daarom gaan we bespreken of de NVS iets voor je is.

De NVS lijkt op een pacemaker en word aangesloten op een zenuw die naar je hersenen gaat deze geeft kleine pulsjes af om zo aanvallen te voorkomen of eerder af te breken.
In november is je nvs geplaatst en net als bij de Keppra was je weer de eerste patiënt die deze operatie kreeg in Groningen.

op 23 december is hij aangezet en je reageerde vrij vlot positief op de werking.

De Keppra deed je meer kwaad dan goed dus deze is weer afgebouwd in 2010 daarvoor inplaats krijg je clonidine om zo je humeur en prikkelbaarheid wat te dempen.

In 2010 gaat het wisselend met je. Je word helderder en begint eindelijk te groeien. 
In augustus ben je op vakantie geweest met het Nationaal Epilepsie Fonds, je hebt je prima vermaakt en was ook wel eens ondeugend.


de bellenbuis was niet veilig voor je.

Aan het eind van het jaar nemen je aanvallen helaas weer toe en word je voor de 2e keer opgenomen met een absence status. Gelukkig hoefde je deze keer niet aan een dormicuminfuus. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is alweer 1 april

Hoi allemaal vandaag is het alweer 1 april mem is blij dat deze dag weer om is. sinds ze 13 jaar geleden in het UMCG zeiden dat ze mij uit...