maandag 26 november 2018

NEAM2018 dag 25 een Zondag in Wim zijn wereldje

Vandaag weer een vrij relaxed dagje voor je, je kleine aanvalletjes van gisteren zijn wat afgenomen en op een of andere manier weet je je geen raad met die tijdelijke rust in je hoofd.
Je wijst er naar maar geeft niet echt hoofdpijn aan dus even afwachten.

Het lijkt wel of de geluiden sterker bij je binnenkomen en dat je daarvan schrikt en daarom uithaalt naar de bron van het geluid. Het levert ons zo nu en dan wat blauwe plekken of schrammen op maar we weten dat je het niet bewust doet en vaak heb je er ook direct weer spijt van.

Op je eigen manier heb je vandaag wel luidruchtig  je mening gegeven op wat er op tv was, het dameshockey viel wel in de smaak.
K3 en Ernst en Bobbie en de Sinterklaasfilmpjes van YouTube vind je leuk maar Bobo mag van jou wel weer in zijn holletje klimmen. Als die er weer voorkomen kom je ons halen om er wat anders op te toveren.

en als dat je wat te lang duurt dan ga je  de ballenmand maar legen dat is ook een hobby van je en raad eens wie ze weer mag opruimen?




Nu lig je weer onrustig te slapen je heb alweer wat zwaardere aanvallen gehad en gelukkig kunnen we ze nog stoppen met de magneet.

Hopelijk morgen weer een goededag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is alweer 1 april

Hoi allemaal vandaag is het alweer 1 april mem is blij dat deze dag weer om is. sinds ze 13 jaar geleden in het UMCG zeiden dat ze mij uit...