zondag 4 november 2018

NEAM2018 dag 4 1e keer ketogeendieet

In 2003 zijn we verhuisd van ons vertrouwde buurtje naar een huis wat aangepast kon worden.
Het aanvragen van de vergunningen duurde lang maar in februari 2014 werd dan toch begonnen met de bouw van jouw ruimte. De bouw duurde 6 weken en nadat we alles mooi voor je gemaakt hebben verhuisde je na een jaar met je bed uit de woonkamer naar je eigen plekje.

2003 en 2004 waren tropen jaren waarbij je toch regelmatig in het UMCG lag met aanvallen, daarom werd je doorverwezen naar SEIN Zwolle om daar te beginnen met het Ketogeendieet.


Je werd ingesteld op het klassieke dieet waarbij je gewoon eten combineert met toevoegingen van olie en andere vetten. Bij de opname in maart was je al in ketose deze werd eerst erg hoog en ook kreeg je last van obstipatie .
Het waren pittige dagen voor jou maar ook voor de diƫtiste, ik geloof niet dat ze de orthobasis pillen na jou opname nog veel heeft voorgeschreven nadat ze deze zelf geproefd heeft.

Het dieet deed je goed en je klinische (zichtbare) beeld laat weinig epilepsie zien, helaas doet je EEG niet mee die is nog flink verstoord.

wel ben je ineens leerbaar en word er begonnen met inpuzzelen zodat de wereld een beetje begrijpbaarder voor je word.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is alweer 1 april

Hoi allemaal vandaag is het alweer 1 april mem is blij dat deze dag weer om is. sinds ze 13 jaar geleden in het UMCG zeiden dat ze mij uit...