vrijdag 2 november 2018

NEAM2018 dag 2

Lieve Wim

20 jaar geleden werd je geboren op 10 juni in het toenmalige Bonefatiushospitaal in Leeuwarden.
De bevalling verliep moeizaam maar nadat je een paar seconden was ben je ook helemaal aanwezig.
ons mooie perfecte mannetje met je aparte moedervlek op je hoofd.

Je draaide al snel op je buik en ontwikkelde je goed volgens het boekje. Je liep met 14 maand en keuvelde er lekker op los. 
Je viel wel wat vaker dan andere kinderen en leek een dromertje vanwege de moedervlek op je hoofd werd gedacht aan de ziekte van Recklinghausen ( Neurofibromatose).

De huisarts stuurde je naar een kinderfysiotherapeut om je wat zekerder op je benen te laten staan en prikkels van voorwerpen wat beter te verwerken. Zij vertrouwde je dromerigheid ook niet en heeft wat video opnames gemaakt waarop al duidelijk was dat er iets niet klopte, je was erg afwezig.

Nadat ook de huisarts de beelden had bestudeerd kreeg je een doorverwijzing naar het AZG   (nu UMCG) hier heb je je eerste EEG onderzoek gehad
Tijdens dit EEG bleek dat je epilepsie hebt en niet een beetje ook. We moeten met spoed terugkomen van vakantie en onze lange weg in epi land begint met het standaard medicijn depakine.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is alweer 1 april

Hoi allemaal vandaag is het alweer 1 april mem is blij dat deze dag weer om is. sinds ze 13 jaar geleden in het UMCG zeiden dat ze mij uit...