zaterdag 10 november 2018

NEAM2018 dag 10 Logeren? wonen? bij een instelling Toch nog maar niet

Het is 2014 en over het hele jaar gezien gaat het niet echt lekker met je epilepsie. Het Lennox Gastaut Syndroom staat er om bekend dat het grillig is en vele soorten aanvallen laat zien helaas.

Meestal eindigt zo een reeks bij jou in een opname in het UMCG.
De snoezelruimte is dan favoriet bij je


In dit jaar blijkt je heit ook ziek te zijn, zijn diabetes is moeilijk in te stellen en omdat hij veel in het ziekenhuis ligt zijn we opzoek naar een logeeradres voor je.
Bij Talant in drachten lijkt het te gaan lukken maar na een gesprek is het wel duidelijk dat je daar alleen kunt wonen en niet logeren.
Bij een 2e gesprek waar heit ook bij is kom je ineens in een andere woning en is het toezicht wat ze daar hebben voor jou niet genoeg dus blijf je nog lekker bij ons thuis wonen ook al hebben ze een mooie schommel in de tuin.

 In oktober lig je weer in het umcg maar deze keer is het gepland je krijgt je 2e NVS en dit verloopt voor de verandering eens zonder problemen je gedroeg je voorbeeldig nadat je eerst de dokters even hebt begroet kreeg je na afloop de dapperheidsdiploma.





Na de operatie gaat het redelijk goed met je en hebben we een rustige kerst en oud en nieuw.
In januari 2015 lig je wel weer in het ziekenhuis maar deze keer lig ik in het MCL, je hebt het NORO virus en omdat ze je niet goed kennen blijf ik bij je slapen. Het virus was met goede medicijnen gelukkig na een week weer over en kon je weer naar huis en naar de boerderij om daar te logeren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is alweer 1 april

Hoi allemaal vandaag is het alweer 1 april mem is blij dat deze dag weer om is. sinds ze 13 jaar geleden in het UMCG zeiden dat ze mij uit...