dinsdag 13 november 2018

NEAM2018 dag 13 Loslaten om anders vast te houden



Inmiddels zijn we al 2017 dingen veranderen in Zorgland en de zorg die je thuis kreeg kon ineens niet meer. Meerzorg mag maar voor 3 maand inplaats van 3 jaar en alles wat we thuis voor je opgebouwd hebben moet anders.

In een half jaar tijd moeten we 10 uren zorg voor jou inleveren en volgens de mensen van het Zorgkantoor ( die zelfs op huisbezoek kwamen ) was het veel beter dat je in een zorginstelling zou wonen. We hebben aangegeven dat we jou ook best wel ergens willen laten wonen maar dan wel op een plek die goed voelt voor iedereen.

en of het toeval was of niet er kwam een plekje vrij 5 minuten lopen vanaf hier.
We zijn er op bezoek geweest en Siem en mem zagen het wel zitten maar je Heit zag allemaal apen en beren op de weg.
Nadat die geschoten waren hebben we het heel rustig opgebouwd om jou daar en hen aan jou te laten wennen. eerst een paar uurtjes daarna een dag en zodra er een bed was zo nu en dan een nachtje.

.



Ze moesten veel leren, hoe werkt het dieet, wat is een NVS hoe benader je jou zonder dat je gestrest word? maar heel langzaam komt het goed en in oktober verhuis je na nog een gezellig etentje met iedereen die thuis voor je gezorgd heef naar de JD.




Maar weekends ben je nog lekker bij ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is alweer 1 april

Hoi allemaal vandaag is het alweer 1 april mem is blij dat deze dag weer om is. sinds ze 13 jaar geleden in het UMCG zeiden dat ze mij uit...