donderdag 29 november 2018

NEAM2018 dag 28 onrust in je hoofd

De laatste weken is het erg onrustig in je hoofd, je laat meer aanvalletjes zien. Vaak helaas bekende zoals kleine schokjes en knippers en dan s avonds een grote aanval in je slaap.
Je aanvallen waren meestal stil en waarschijnlijk missen we er regelmatig een paar, maar de laatste tijd veranderen ze, je stijfkrampen worden heftiger en hoorbaar en zelf de magneet word meer gebruikt.

Deze week was er een uitzending over implantaten op tv en uit de onderzoeken is gekomen dat er weinig aandacht is voor het testen van de NVS in tegenstelling tot het testen van medicijnen.
Fouten en problemen die worden gerapporteerd zie je vaak niet terug op de websites van de producent/ leverancier.

Maar gelukkig zijn er ook mensen die er wel baat bij hebben en gelukkig ben jij daar 1 van.
Vandaag weren we gebeld dat je slapend was binnengekomen en dat ze je niet wakker kregen.
Gelukkig wonen we dichtbij en zat je niet in een aanval toen wij er waren, je sliep wel maar je handen waren droog en mijn koude handen vond je maar niets.

Waarschijnlijk heeft jou lichaam zelf ingegrepen net als in het begin toen je heftige aanvallen had.
De vele aanvallen zichtbaar en voelbaar putten je zo uit dat je daardoor in een soort comaslaap beland. Soms ben je na een paar uurtjes weer fit en in het langste geval duurt het 24 tot 48 uur.
Je zit dan vaak tussen een diepe slaap en een coma in. Vanmiddag reageerde je nog wel op de magneet en zodra we met een nagelschaartje bij je handen komen reageer je iets meer om te protesteren en slaapt dan weer door.

Hopelijk morgen weer een betere dag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is alweer 1 april

Hoi allemaal vandaag is het alweer 1 april mem is blij dat deze dag weer om is. sinds ze 13 jaar geleden in het UMCG zeiden dat ze mij uit...