zondag 11 november 2018

NEAM2018 dag 11 Veranderingen

In juli 2015 veranderde er veel in je leventje, Heit was erg ziek en moest stoppen met de boerderij en omdat ook daar dingen veranderden kon je er van de ene op de andere dag niet meer naar toe maar gelukkig vonden we snel een nieuw plekje bij Nocht en Wille in Metslawier.

We hebben alles doorgesproken en uitleg gegeven over je aanvallen en dieet en hebben er vertrouwen in dat dit goed komt. Simone is er in het begin ook regelmatig om wat uitleg te geven.

Je had al een poosje een Zorg Zwaarte Pakket ( ZZP)VG8 en voor de boerderij was dit goed maar nu met de wisselingen van de laatste tijd is ook je pakket veranderd in een Modulair Pakket Thuis in tegenstelling tot de andere pakketten kun je nu zorg krijgen van meerdere zorgaanbieders.
De zorg werd van af toen geleverd door Nocht en Wille en door Sibo, de anderen werden door Nocht en Wille ingehuurd.

Je hebt je plekje wel gevonden bij Nocht en Wille de snoezelruimte is je favoriet gevolgd door de trampolines en ook de uitjes naar bv een prikkelarme kermis vind je geweldig.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is alweer 1 april

Hoi allemaal vandaag is het alweer 1 april mem is blij dat deze dag weer om is. sinds ze 13 jaar geleden in het UMCG zeiden dat ze mij uit...