dinsdag 12 november 2019

NEAM2019 dag 12 Stapjes

Vandaag alweer de 12e dag en weet je Wim  ik heb vorig jaar al heel veel over je verteld.
Nu ik alles weer terug lees zie ik dat je aan veel nieuwe dingen hebt moeten wennen in het afgelopen jaar, je hebt stapjes vooruit gezet in je ontwikkeling.

Je hebt je plekje gevonden op de JD je zit steeds vaker bij de anderen in de woonkamer te spelen en stiekem boevenstreken uit te halen met de printer. Je vind de werkjes die anderen doen ook mooi dus je bent nu ook vaak bezig met blokjes in bakjes te doen en lukt het niet dan trek je haal je toch gewoon het deksel eraf.



Halverwege dit jaar heb je afscheid genomen van Nocht en Wille en ben je begonnen op de Wouden in Drachten. Je moest even wennen maar ook daar vind je heel langzaam je plekje en schuif je ook steeds vaker bij activiteiten zoals muziek aan. Het liefst ben je veel buiten met de bladeren aan het spelen.

Op sommige dingen heb je lichamelijk ook wel wat ingeleverd, je lopen word minder, je spitsvoeten nemen toe en nu word er gekeken word wat beter is geen correctie meer of toch een lichte zodat je mobiel blijft. Je ogen zijn getest en we weten nu dat er toch wat restverschijnselen zijn van je IC opname maar gelukkig corrigeer je jezelf hier wat in.

Aan de ene kant hopen we dat de kleine stapjes vooruit doorgaan maar het meest van alles hopen we dat je je beter gaat voelen en dat we je ( echte )  vrolijke lach nog vaker gaan horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is alweer 1 april

Hoi allemaal vandaag is het alweer 1 april mem is blij dat deze dag weer om is. sinds ze 13 jaar geleden in het UMCG zeiden dat ze mij uit...