zondag 10 november 2019

NEAM2019 dag 10 verlies

In November worden in veel kerken en bijeenkomsten de namen genoemd van degenen die helaas niet meer bij ons zijn. Ook jij moet helaas al meerdere mensen in je leven missen

Vandaag is het 10 november als je Beppe nog geleefd had was ze vandaag 93 jaar geworden maar helaas heeft ze je niet zien opgroeien.

Pake Simon heeft maar 1 kleinkind gezien voordat hij overleed en de andere Pake en Beppes hebben jou gekend en je verwend. Ze moesten er wel aan wennen dat je anders was, je epi begon rond je 2e verjaardag. Zij moesten een beetje afscheid nemen van het ondernemende jongetje wat je was en soms nog bent een beetje levend verlies.

In de jaren daarna heb jij afscheid moeten nemen van hun. Toen Beppe Henny overleed hebben we je er een beetje buitengehouden. Je broertje zat toen nog veilig in mijn buik.
De eerste keer dat we weer bij Pake kwamen heb je het hele huis doorzocht en snapte niet dat ze er niet meer was.

Toen je andere Beppe overleed hebben we je wel meegenomen naar haar huisje, je vond het eerst maar niets en toen e wel naar haar keek heb je nog geprobeerd haar wakker te schudden. Bij de begrafenis heb je de roos voor haar bescherm en heel voorzichtig neergelegd. Je ben een poosje verdrietig geweest en op vrijdag keek je nog vaak naar de deur om te kijken of ze er al aankwam.

En toen was begin november alweer een paar jaar geleden  Pake is er ook niet meer en weer hebben we je meegenomen in het proces van afscheid. Je wachtte wel op hem in het begin maar onbewust wist je nog dat je dit eerder hebt meegemaakt.

Weetje Wim dit verlies hoort ook bij jou leventje naast familie ben je meer vrienden en vriendinnen kwijtgeraakt. Helaas kunnen we je hier niet voor beschermen we kunnen je allen helpen om het een plekje in jou wereldje te geven.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is alweer 1 april

Hoi allemaal vandaag is het alweer 1 april mem is blij dat deze dag weer om is. sinds ze 13 jaar geleden in het UMCG zeiden dat ze mij uit...