donderdag 14 november 2019

NEAM 2019 dag 14 afspraak met CIZ

Mem moest vandaag wat inhalen ze had gisteren niet geschreven .

Vandaag had je een drukke dag, gisteren belden ze van de gemeente dat ze graag een gesprek met je wilden over het artikel 60 formulier Wet BOPZ | KNMG waar ik al eerder over geschreven heb. Ze wilden eerst op de JD  langskomen maar toen dat niet komt zijn ze bij je op de Wouden geweest, de mevrouw die langs kwam werkte voor het CIZ.

Ze heeft wel geprobeerd om met je te praten maar gelukkig voor jou en haar was Heit er ook om vragen te beantwoorden. Ze heeft nog even rond gekeken en gaat nu een verslag schrijven over welke maatregelen nodig zijn om de wereld wat veiliger voor jou te maken.

Heit is nog even gebleven want om half 11 kwam er weer bezoek voor je deze keer was het Adremo
met je nieuwe rolstoel. De stoel rijd lekker en is makkelijk te sturen er worden nu nog wat kleine aanpassingen aan gedaan worden en dan krijg je hem op 5 december.
De stoel is deze keer zwart met rood en lijkt wat op je kamerstoel maar je wielbeschermers van Ferrari passen helaas niet meer



Thuis op de JD moest je je even afreageren en was je op rooftocht. Morgen weer naar de Wouden en dan het weekend weer lekker naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is alweer 1 april

Hoi allemaal vandaag is het alweer 1 april mem is blij dat deze dag weer om is. sinds ze 13 jaar geleden in het UMCG zeiden dat ze mij uit...