vrijdag 8 november 2019

NEAM2019 dag 8 hij zei MEM

Vandaag is het alweer de 8e dag van de awareness maand

Veel ouders vertellen het verhaal van hun kind van de hoogte punten en ook de diepte punten die ze tegenkomen. We hebben als ouders het beste met onze kinderen voor, ook met jou Wim.

Soms gebeuren er leuke dingen waar je plezier aan beleeft en waar je helemaal in op kunt gaan zoals buiten spelen met bladeren en dingen die je interesse hebben.

Maar soms moeten er ook dingen gebeuren die je niet leuk vind, zoals een doktersbezoek of nagels knippen haren knippen en zo.
Dan kost het moeite om je zover te krijgen dat je meewerkt, vaak gaat dat wel na een poosje.
vaak zouden we willen dat we het je konden uitleggen dat het nodig is wat we doen maar helaas Wim dat is vaak net te moeilijk te bevatten voor je terwijl je heel veel wel begrijpt.

Vandaag heb je weer kennis gemaakt met een nieuwe arts, hij kon een hand krijgen maar verder heb je hem bijna weggekeken. Hij gaat nog wat informatie van je opvragen en je ontlasting word onderzocht op ontstekingen in je buik of de buikwand.

Terwijl mem de laatste dingen regelde was jij zo druk en luid aan het kloppen op je rolstoelblad dat er een assistente even kwam kijken wie er op de deur klopte 😊

En nu ben je lekker het weekend thuis en vanavond na  het douchen wist je ineens wie ik ben ( meestal word er om Heit geroepen) en zei je verscheidene keren Mem.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is alweer 1 april

Hoi allemaal vandaag is het alweer 1 april mem is blij dat deze dag weer om is. sinds ze 13 jaar geleden in het UMCG zeiden dat ze mij uit...