dinsdag 5 november 2019

NEAM2019 dag 4 bijpraat dagje

vandaag alweer dag 4

Mem zit even te denken waarover ze vandaag wat zal vertellen ik denk dat ik een klein updeetje geef over de laatste tijd.
Zoals de mensen hebben kunnen lezen heb je je een tijdje niet zo lekker gevoeld doordat je stiekem zo nu en dan s nachts van je matras snoept. Hierdoor ben je een hele poos verstopt geweest.



Zoals de dokter in Drachten voorspelt had is het probleem gelukkig vanzelf opgelost en nu moet je alleen nog weer vertrouwen in de eigen buik krijgen en je darmen moeten weer wat tot rust komen.
Als alles goed gaat krijg je eind van dit jaar een nieuw bed, dit word net zo'n bed als wat je thuis hebt dan word de kans op verstopping weer kleiner maar jou kennende zal je vast wel weer wat nieuws uitvinden.



Je hebt al vanaf kleins af aan de neiging om dingen in je mond te stoppen om zo dingen te onderzoeken. Er zijn verschillende onderzoeken door artsen om er achter te komen of je misschien iets miste maar daar is tot nu toe nog niets uitgekomen.
op je buik zie je allemaal kleine streepjes dit zijn littekentjes van alle onderzoeken die ze de laatste jaren gedaan hebben.

Deze week gaan we naar een MDL (maag darm lever) arts misschien heeft hij tips voor ons om jou fit en dus relaxter te houden.

word vervolgd dus


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Het is alweer 1 april

Hoi allemaal vandaag is het alweer 1 april mem is blij dat deze dag weer om is. sinds ze 13 jaar geleden in het UMCG zeiden dat ze mij uit...